Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Eric Gay

Lecsapott Louisianára az Ida

2021.08.29
21:49
2021.08.29
21:55
Forrás
index.hu
Elérte Louisiana partjait az Ida nevű hurrikán.

A helyi sajtó televíziós közvetítései folyamatos figyelemmel kísérik, hol jár épp a hurrikán, ami miatt Louisiana partjainál közel kétszázezer háztartás maradt áram nélkül. 

A készültség miatt tízezrek hagyták el az otthonaikat, ugyanis Louisiana 320 kilométeres partvonalán evakuálási figyelmeztetés van érvényben. A tengerparti területek lakói közül sokan igyekeznek elmenekülni a szárazföld belseje felé, ahol a vihar várhatóan kisebb pusztítást okoz majd. 

Ida hurrikán
hurrikán
hurrikánriadó

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.