Ugrás a tartalomra
Wikipedia

Lecsökkenti a moszkvai járatai számát az Air Serbia

2022.03.16
14:17
2022.05.01
17:07
Forrás
Politika, Beta
A szerb légitársaságnak jelenleg heti 15 járata van Moszkvába, miután átvette az orosz Aeroflot résidőit.

Az európai nyomás miatt már csak heti nyolc alkalommal indul járat Moszkvába, charter járat pedig legfeljebb kétszer indul Szentpétervárra, ahogy az ukrán válság előtt is.

Kedden kora reggel körülbelül 140 ezer dinárért lehetett egyirányú jegyet vásárolni Moszkvába az Air Serbia honlapján, de csak rövid ideig, ezek ugyanis percek alatt elfogytak. Márciusra már nem lehet repülőjegyet venni Belgrádból Moszkvába. Akinek nem sürgős, az 27-42 ezer dináros áron vásárolhat jegyet április közepére, ha sikerül felszállnia a gépre, mert egyértelmű, hogy korlátozott lesz a járatok száma.

A járatsűrűsödés egyébként az orosz légitársaságokkal szemben bevezetett szankcióknak köszönhető. Ezek következtében Szerbia légitársasága szabadon közlekedhet az európai úti célok és Oroszország között.

Air Serbia
járatcsökkentés
repülőjárat
repülőjegy
Moszkva
Szerbia

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.