Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Richard Drew

Lemondott a Twitter vezérigazgatója

2021.11.29
19:23
Forrás
Euronews.com
Azonnali hatállyal lemondott vezérigazgatói posztjáról Jack Dorsey, a Twitter társalapítója és legismertebb arca – jelentette be a cég.

Dorsey még legalább 2022-ig a Twitter igazgatótanácsának tagja marad. Úgy döntöttem, hogy elhagyom a Twittert, mert úgy gondolom, hogy a cég készen áll arra, hogy tovább lépjen alapítóitól - áll Dorsey közleményében. Igazgatósága alatt a Twitter nyereséges volt, ekkor produkálta első milliárd dolláros negyedévét, és számos funkciót bevezetett, amelyek rengeteg felhasználót vonzottak a platformra. Jelenleg azonban- hasonlóan a többi közösségi oldalhoz - a Twitter olyan gondokkal néz szembe, mint a tartalom moderálása, valamint a törvényhozók és a nyilvánosság egyre növekvő ellenőrzése.

Twitter
lemondott

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.