Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Richard Drew

Lemondott a Twitter vezérigazgatója

2021.11.29
19:23
Forrás
Euronews.com
Azonnali hatállyal lemondott vezérigazgatói posztjáról Jack Dorsey, a Twitter társalapítója és legismertebb arca – jelentette be a cég.

Dorsey még legalább 2022-ig a Twitter igazgatótanácsának tagja marad. Úgy döntöttem, hogy elhagyom a Twittert, mert úgy gondolom, hogy a cég készen áll arra, hogy tovább lépjen alapítóitól - áll Dorsey közleményében. Igazgatósága alatt a Twitter nyereséges volt, ekkor produkálta első milliárd dolláros negyedévét, és számos funkciót bevezetett, amelyek rengeteg felhasználót vonzottak a platformra. Jelenleg azonban- hasonlóan a többi közösségi oldalhoz - a Twitter olyan gondokkal néz szembe, mint a tartalom moderálása, valamint a törvényhozók és a nyilvánosság egyre növekvő ellenőrzése.

Twitter
lemondott

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.