Ugrás a tartalomra
A leszakadt híd maradványai
Tanjug/AP/Fernando Araujo/Para Government

Leszakadt egy híd Brazíliában

2019-04-07
09:03
2019-04-07
09:09
Forrás
hirado.hu
Járhatatlanná vált az ország egyik legforgalmasabb kikötőjéhez vezető sztráda.

Egy komp nekiütközött a híd egyik tartópillérének, ez okozta a balesetet. Két autó a folyóba zuhant. Az egyelőre nem derült ki, hányan utaztak a szerencsétlenül járt járművekben. Áldozatokról nem érkezett jelentés. A helyi hatóságok szerint a komp 5 fős legénysége túlélte az ütközést.

Brazília
híd

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.