Ugrás a tartalomra

Leszámolás egy mexikói drogrehabilitációs központban

2020.07.02
12:33
Forrás
Szerbiai RTV
Legkevesebb 24 ember vesztette életét, heten pedig megsebesültek szerda este, amikor ismeretlen fegyveres támadók egy mexikói drogrehabilitációs központban tüzet nyitottak.

Az Irapuatóban történt véres leszámolás egy drogkartell és egy kisebb helyi banda között kirobbant háború következménye. Rendőrségi beszámoló szerint a támadás oka eddig ismeretlen, senkit sem szöktettek meg, a fegyveresek válogatás nélkül lőttek. Ez Mexikó történetének egyik legerőszakosabb bűncselekménye. A mexikói drogbandák a feltételezések szerint utcai drogdílereket öltek meg, akik a múltban több alkalommal is rehabilitációs központokba menekültek az összetűzések elől.

Mexikó
mészárlás
leszámolás
drog

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.