Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Levélbombák robbantak Hollandiában

2020.02.12
12:16
2020.02.12
12:31
Forrás
MTI
Feltehetőleg levélbombák robbantak szerdán az amszterdami pályaudvaron található postai elosztóközpontban, valamint a német határ közelében fekvő Kerkrade város postai elosztóközpontjában.

Senki sem sérült meg - közölte a helyi média. Az év elején több, levélbe rejtett robbanószerkezetet is felfedeztek Hollandiában, és ezek címzettjei között amszterdami, maastrichti, utrechti, valamint rotterdami autószerelő műhelyek, benzinkutak, ingatlanügynökségek és szállodák voltak. Akkor a leveleket már a kézbesítést megelőzően megtalálták, és nem robbantak fel.

A rendőrség közlése szerint még vizsgálják, hogy van-e kapcsolat a két helyszínen elkövetett szerdai robbantások, valamint a korábbi esetek között. Az elkövetők a robbantásokra nem figyelmeztettek, kilétük és indítékaik egyelőre ismeretlenek. A nyomozás eddigi eredményei azt mutatják, hogy a leveleket ugyanaz a magányos elkövető adhatta postára.

Hollandia
levélbomba
robbanószerkezet
Amszterdam

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű