Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Niranjan Shreshta

Lezuhant egy repülőgép Katmanduban

2018-03-12
13:15
2018-03-12
17:43
Forrás
MTI, origo.hu
A leszállópálya mellett csapódott a földbe a reptéren.

Legalább ötven ember halt meg, amikor egy bangladesi utasszállító repülőgép lezuhant a katmandui repülőtéren - közölte a Reuters hírügynökséggel a nepáli hadsereg szóvivője. A gép fedélzetén 67 utas és háromfős legénység tartózkodott. Névtelenül nyilatkozó reptéri illetékesek szerint a gép láthatóan közvetlenül landolás előtt lángra kapott, kisodródott a leszállópályáról, és mellette csapódott földbe. A katasztrófa a US-Bangla Airlines légitársaság gépével történt, amely Dakkából szállított utasokat Katmanduba. A légitársaság az összes járatát felfüggesztette.

repülőgép-baleset
Katmandu

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Bundestag homlokzata

Megtámadták Angela Merkelt

Egy afgán származású migráns akart Angela Merkelre támadni Berlinben - a rendőrség szerint. Az incidens akkor történt, amikor a német kancellár elhagyta a Reichstag épületét.