Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Richard Vogel

Lövöldözés Los Angeles luxusnegyedében

2023.01.28
20:45
2023.01.28
20:59
Forrás
Liner.hu, RTS
Legkevesebb 3 ember meghalt és 4 megsérült helyi idő szerint szombat hajnalban Beverly Crestben, a város egyik előkelőbb negyedében.

Legkevesebb 7 embert lőttek meg, négyen közülük az utcán álltak, a három halálos áldozat egy járműben ült a rendőrség közlése szerint. Az áldozatok személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, a négy sérültet válságos állapotban szállították kórházba. Nincs információ egyelőre arról, mi vezetett a lövöldözéshez, valamint, hogy az elkövető vagy elkövetők őrizetbe lettek-e véve. Ez a negyedik tömeggyilkosság januárban Kalifornia államban.

A mostani lövöldözés egy héttel azután történt, hogy Los Angeles egyik külvárosában egy táncklubban egy fegyveres legkevesebb 11 embert megölt, további kilencet pedig megsebesített. Ezután pár nappal két Half Moon Bay-i farmon történt tömeggyilkosság, ott hét ember halt meg és egy megsebesült.

Los Angeles
lövöldözés
luxusnegyed

Most

14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.