Ugrás a tartalomra
Pixabay

Lövöldözés történt egy németországi gimnáziumban

2022.05.19
15:38
Forrás
Szerbiai RTV
Legalább egy személy súlyosan megsebesült.

Az eset után egy embert őrizetbe vettek, egy másik gyanúsított viszont szökésben van, számszeríjjal van felfegyverkezve - jelenti a helyi sajtó a rendőrségre hivatkozva.

A rendőröket az egyik gimnazista értesítette, aki hallotta a lövéseket. Az illetékesek eddig nem adtak hivatalos nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban.

lövöldözés
Németország
gimnázium

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.