Ugrás a tartalomra
Pixabay/Robert-Owen-Wahl

A McDonald's parkolójában szült egy ausztrál kismama

2019-05-23
19:20
Forrás
24.hu
Egy McDonald’s parkolójában, az autóban szülte meg gyerekét kedden egy nő az ausztráliai Melbourne városában.

Az anyuka ezt követően kihasználva az alkalmat és a szokatlan helyszínt, gyorsan rendelt magának egy hamburgert, nyilatkozta egy helyi rádióadónak az étterem vezetője. Elmondása szerint a férj a forgalmas déli órákban ment be az étterembe, közölve a dolgozókkal, hogy felesége éppen most szült a parkolóban, és szeretne vinni neki egy hamburgert. Az ételrendelést nagyjából akkor kapták meg, amikor megérkezett a szülő nőhöz kihívott mentő, hogy kórházba vigye az anyukát és az újszülöttet. Az étkezde vezetője azt nem tudta megmondani, hogy a született gyerek lány volt-e, avagy fiú.

McDonald's
szülés
Ausztrália
Melbourne

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.