Ugrás a tartalomra
Pixabay/Robert-Owen-Wahl

A McDonald's parkolójában szült egy ausztrál kismama

2019-05-23
19:20
Forrás
24.hu
Egy McDonald’s parkolójában, az autóban szülte meg gyerekét kedden egy nő az ausztráliai Melbourne városában.

Az anyuka ezt követően kihasználva az alkalmat és a szokatlan helyszínt, gyorsan rendelt magának egy hamburgert, nyilatkozta egy helyi rádióadónak az étterem vezetője. Elmondása szerint a férj a forgalmas déli órákban ment be az étterembe, közölve a dolgozókkal, hogy felesége éppen most szült a parkolóban, és szeretne vinni neki egy hamburgert. Az ételrendelést nagyjából akkor kapták meg, amikor megérkezett a szülő nőhöz kihívott mentő, hogy kórházba vigye az anyukát és az újszülöttet. Az étkezde vezetője azt nem tudta megmondani, hogy a született gyerek lány volt-e, avagy fiú.

McDonald's
szülés
Ausztrália
Melbourne

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.