Ugrás a tartalomra

Medvetámadások Romániában

2012-09-19
11:00
Újabb halálos medvetámadás történt Romániában
Újabb halálos medvetámadás történt Romániában. Dambovita megyében a hétvégén már ölt embert és többet megsebzett egy medve. A vérengzésért felelősnek tartott állatot lelőtték vasárnap virradóra.Az újabb áldozatot, egy 65 éves férfi holttestét ma találta meg egy vadőr. Több mint harminc csendőrt vezényeltek a környékre, hogy a helyieket megvédjék egy esetleges újabb támadástól.(MTI)
Románia
medve
emberölés

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.
13:05, Frissítve: 14:14

Halnapok Szabadka központjában

Második alkalommal szervezték meg a Halnapok elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a Szentháromság-szobor előtti sétányon, a Városháza szomszédságában.
12:59, Frissítve: 13:04

Monodrámáktól hangos Óbecse

Elkezdődött szerda este Óbecsén a 7. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. Szombatig hét előadást láthat a közönség.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.