Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Stuart Ramson, File

Meghalt Larry King

2021-01-23
15:34
Forrás
index.hu
Az amerikai televíziózás legendás alakja, a CNN korábbi műsorvezetője, tudósítója 87 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el.

Az év elején a CNN adta hírül, hogy Larry King koronavírus-fertőzéssel került kórházba. Korábban számos más egészségügyi problémája is volt már. Larry King 63 éven keresztül dolgozott a médiában. Számos műsort vezetett, interjúk ezreit készítette el. Több nemzetközi elismerést is kapott munkásságáért. Legismertebb műsora a Larry King Live volt. 

Larry King

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.