Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Ariel Schalit, File

Meghalt a szerdán eltűnt francia harci repülőgép legénysége

2019-01-11
08:55
Forrás
MTI
Megtalálták a szerdán eltűnt francia harci repülőgép kétfős legénységét. Mindkét katona életét veszítette az eddig ismeretlen okokból bekövetkezett balesetben.

A francia védelmi miniszter csütörtökön bejelentette, hogy a svájci határnál, a nehezen megközelíthető Jura-hegységben találták meg a gép roncsait, illetve az ejtőernyők darabjait. A francia légierő egy szóvivője korábban azt mondta: nem észleltek vészjelzést, amelyet a gép automatikusan akkor ad le, ha a pilóták katapultáltak. Hozzátette: olyan időjárás volt, amikor nem látható a felszín, de a gép ilyen alkalmakra szükséges berendezésekkel, talajkövető radarral is fel volt szerelve.

Franciaország
vadászgép

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.