Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Ariel Schalit, File

Meghalt a szerdán eltűnt francia harci repülőgép legénysége

2019-01-11
08:55
Forrás
MTI
Megtalálták a szerdán eltűnt francia harci repülőgép kétfős legénységét. Mindkét katona életét veszítette az eddig ismeretlen okokból bekövetkezett balesetben.

A francia védelmi miniszter csütörtökön bejelentette, hogy a svájci határnál, a nehezen megközelíthető Jura-hegységben találták meg a gép roncsait, illetve az ejtőernyők darabjait. A francia légierő egy szóvivője korábban azt mondta: nem észleltek vészjelzést, amelyet a gép automatikusan akkor ad le, ha a pilóták katapultáltak. Hozzátette: olyan időjárás volt, amikor nem látható a felszín, de a gép ilyen alkalmakra szükséges berendezésekkel, talajkövető radarral is fel volt szerelve.

Franciaország
vadászgép

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.