Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Fareed Khan

Megtámadták a pakisztáni tőzsde épületét

2020.06.29
12:37
Forrás
hirado.hu
A négy támadót megölték, de két őr és egy rendőr is meghalt.

Fegyveresek támadták meg a pakisztáni tőzsde épületét Karacsiban. A helyi sajtó azt írta, hogy a merénylők kézifegyverekkel és gránátokkal ütöttek rajta, amely a város kiemelten őrzött zónájában fekszik. Az épületet tűzszerészek vizsgálják át. A város rendőrfőnöke azt mondta, hogy a támadók egy személyautóval érkeztek a tőzsde épületéhez. A merénylők előbb gránátot hajítottak az épületnél lévő biztonságiak őrhelyére, majd tüzet nyitottak, és behatoltak a magas falakkal védett komplexumba. Egyelőre egy szervezet sem vállalta a felelősséget a merénylet elkövetéséért. Pakisztán belső nyugalmát régóta mérgezik a szélsőséges iszlamista csoportok által elkövetett erőszakos cselekmények, amelyek az utóbbi években veszítettek korábbi lendületükből.

támadás
Pakisztán

Most

07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.