Ugrás a tartalomra
Pixabay/Comfreak

Melyek a mostani nagyhatalmak?

2020-10-23
11:05
Forrás
Szerbiai RTV
Elmúltak azok az idők, amikor kizárólag az Amerikai Egyesült Államok és Oroszország döntött mindenről - így értékelte a mai politikai viszonyokat Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Szükség esetén készek vagyunk a globális problémákról más országokkal is tárgyalni - tette hozzá az államfő.

Putyin azt mondta, gazdasági és politikai befolyásából kifolyólag Kína és Németország világhatalmi státusz elérése felé halad.

nagyhatalom
világ
Vlagyimir Putyin
hatalom
befolyás
Kína
Németország
Oroszország
Amerika

Most

20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.