Ugrás a tartalomra
Pixabay/kalhh

Milyen lesz az Oscar-gála?

2021.02.01
07:36
Forrás
BBC
Még mindig nem tudják, hogyan fogják megszervezni az idei Oscar-díjátadót, amelyet a szokásosnál két hónappal később tartanak meg, április 25-én.

Azt vizsgálják, milyen módon lehetne levezényelni a ceremóniát a járványidőszakban. A legvalószínűbb, hogy az Oscar-átadó vagy annak egy része a virtuális térbe kerül, mint ahogyan korábban az Emmy-díj átadása. Bár az Oscar-ceremónia élő televíziós közvetítésének nézettsége évről évre csökken, még mindig egy olyan esemény a szórakoztatóiparban, amelyről világszerte rengeteget beszélnek. 2014-ben például a díjátadóról a Twitteren posztolt bejegyzéseket több mint 3,3 milliárd alkalommal tekintették meg. 

Oscar-gála
koronavírus-járvány
online

Most

17:50, Frissítve: 18:23

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.