Ugrás a tartalomra
Pixabay/rperucho

Moszkva: Az ukrán háború nem válhat befagyott konfliktussá

2023.05.24
08:23
Forrás
Tanjug, TASZSZ
Oroszország egyetért a Nyugattal abban, hogy az ukrán háború nem válhat befagyott konfliktussá, és továbbra is folytatja céljai megvalósítását Ukrajnában – közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Peszkov szerint Oroszország csak a különleges hadművelet befejezésének lehetőségeit mérlegeli, érdekeit és céljait akár a különleges katonai művelet során, akár más rendelkezésre álló eszközökkel biztosítja és megvalósítja.

Moszkva
Ukrajna
Oroszország
befagyott konfliktus
nyugat

Most

15:20, Frissítve: 15:26

Később érik a feketicsi meggy

A szokásosnál hidegebb és csapadékosabb időjárás miatt a termés is károsodhat. A termelők szerint a gyümölcsöt az alacsony felvásárlási ár miatt nem érdemes eladni, ezért feldolgozva próbálják értékesíteni.
13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű