Ugrás a tartalomra
Tanjug/Russian Defense Ministry Press Service via AP, File

Moszkva: Megkezdődött az orosz erők visszatérése a hadgyakorlatról

2022.02.15
11:37
Forrás
hirado.hu
Véget ért a hadgyakorlatuk, és megkezdték a felkészülést az állomáshelyükre való visszatérésre az orosz déli és nyugati katonai körzet csapatai – jelentette be Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője Moszkvában.

Az első vasúti szerelvények és teherautó-konvojok még kedden elindulnak a helyőrségek felé. A bejelentésre a rubel árfolyama erősödni kezdett. Az elmúlt hetekben több NATO-ország azzal vádolta Moszkvát, hogy Ukrajna elleni támadás céljából vont össze erőket az ukrán határ közelében, amit az orosz fél valótlan állításnak minősített.

Oroszország
Moszkva
hadgyakorlat
visszatérés
Igor Konasenkov

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.