Ugrás a tartalomra
europa.eu

Negatív rekord Izraelben

2022.01.05
10:00
Forrás
Szerbiai RTV
A koronavírus-fertőzöttek napi száma Izraelben elérte a legmagasabb számot a járvány kezdete óta.

Az Egészségügyi Minisztérium adatai szerint egy nap alatt 11 978 ember fertőződött meg, a teszteltek 6,65 százaléka pozitív. Hétfőn 10 644 fertőzöttet regisztráltak, ami az újonnan fertőzöttek számának 360 százalékos növekedését jelenti a múlt héthez képest. Legutóbb szeptemberben született negatív rekord Izraelben, amikor 11 345 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak. 

koronavírus
koronavírus-fertőzöttek
Izrael

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.