Ugrás a tartalomra

Nigériai kalózok rabolhattak el egy magyart Afrika partjainál

2017-10-25
11:30
2017-10-25
12:00
Forrás
hirado.hu
A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium a helyzet tisztázásán dolgozik.

Nigériai kalózok rabolhattak el egy magyart Afrika partjainál. A brit hírügynökség információi szerint egy ukrán nemzetiségű és négy filippínó állampolgár mellett egy magyar tagja is volt a legénységnek – derült ki a Reuters híréből. Az eset még szombaton történt, egyelőre nem tudni, miért vitték magukkal a legénységet a kalózok, de mint írják, Nigériában elég gyakran előfordul, hogy váltságdíj fejében rabolják el külföldi hajók legénységét. A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium a helyzet tisztázásán dolgozik, a Terrorelhárító Központ munkatársaival a magyar állampolgár hollétéről próbálnak minél pontosabb információkat szerezni.

Nigéria
kalózok
magyar állampolgár
rablás

Most

16:40

Enyhül az idő Vajdaságban

A viharos hétvége után ezen a héten már kissé enyhébb időjárásra számíthatunk Szerbiában, főként pedig Vajdaságban. Holnaptól már melegebb időnk lesz a meteorológusok szerint.
14:52

Jókor találkozik a szerb és magyar válogatott

Märcz Tamás szerint a jövő szempontjából jókor találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő és olimpiai bajnok szerbekkel a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Népszerű

Bundestag homlokzata

Megtámadták Angela Merkelt

Egy afgán származású migráns akart Angela Merkelre támadni Berlinben - a rendőrség szerint. Az incidens akkor történt, amikor a német kancellár elhagyta a Reichstag épületét.