Ugrás a tartalomra

Nincs jele az észak-koreai nukleáris tevékenység leállításának

2018-08-21
18:38
Forrás
MTI
A tavaszi szándéknyilatkozatban nem szerepelt sem határidő, sem a leszerelés módozatai.

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető tavasszal hangoztatott szándékai ellenére országa folytatja nukleáris tevékenységét - állapította meg jelentésében a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. 2018. április vége és május eleje között - azaz a két Korea vezetőinek találkozója után - tevékenységek folytak az észak-koreai "radiokémiai laboratóriumban" - áll a jelentésben. Az április végi észak-koreai szándéknyilatkozat egyébként nem tartalmazott sem határidőt, sem a leszerelés módozatait.

Észak-Korea
nukleáris tevékenység
Nemzetközi Atomenergia-ügynökség

Most

19:54, Frissítve: 20:21

Haradinaj: A vámtarifák maradnak

A Szerbiából származó árura kivetett vámtarifák mindaddig érvényben maradnak, amíg nem születik egy mindent átfogó, kölcsönös megállapodás Koszovó elismeréséről - jelentette ki Ramush Haradinaj.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.