Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mohammed Salah

Nincs sem szerb, sem magyar sérültje az egyiptomi robbantásnak

2019-05-19
20:26
2019-05-19
20:33
Forrás
Tanjug, MTI, Magyar Szó, HVG
Szerbia egyiptomi nagykövete, Jugoslav Vukadinović azt mondta a Tanjugnak, hogy az eddigi információk szerint szerbiai állampolgár nem sérült meg a támadás során.

A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint Magyarország kairói nagykövetsége folyamatosan nyomon követi az eseményeket, kapcsolatban áll az illetékes egyiptomi hatóságokkal, nincs magyar sérült sem.

Ma pokolgép robbant egy turistabusz közelében Egyiptomban. A merényletben legalább tizenheten megsebesültek, többségük külföldi - közölték egyiptomi biztonsági és egészségügyi források. A robbanás Kairó külvárosában, egy múzeum mellett történt, közel a gízai piramisokhoz. A merényletet még senki sem vállalta magára.

Egyiptom
robbantás

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.