Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mohammed Salah

Nincs sem szerb, sem magyar sérültje az egyiptomi robbantásnak

2019-05-19
20:26
2019-05-19
20:33
Forrás
Tanjug, MTI, Magyar Szó, HVG
Szerbia egyiptomi nagykövete, Jugoslav Vukadinović azt mondta a Tanjugnak, hogy az eddigi információk szerint szerbiai állampolgár nem sérült meg a támadás során.

A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint Magyarország kairói nagykövetsége folyamatosan nyomon követi az eseményeket, kapcsolatban áll az illetékes egyiptomi hatóságokkal, nincs magyar sérült sem.

Ma pokolgép robbant egy turistabusz közelében Egyiptomban. A merényletben legalább tizenheten megsebesültek, többségük külföldi - közölték egyiptomi biztonsági és egészségügyi források. A robbanás Kairó külvárosában, egy múzeum mellett történt, közel a gízai piramisokhoz. A merényletet még senki sem vállalta magára.

Egyiptom
robbantás

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.