Ugrás a tartalomra

Nyilvános kivégzések Észak-Koreában

2019-06-11
13:40
Forrás
Beta
Több száz olyan helyszínt fedezett fel egy szöuli emberi jogvédő szervezet, ahol az észak-koreai rezsim nyilvános és bíróságon kívüli kivégzéseket hajtott végre a polgárok megfélemlítése céljából.

A szervezet állítása szerint több mint 323 helyszínt azonosítottak, több mint 600 észak-koreai menekült vallomása alapján. A kivégzéseket folyók, hegyek és mezők közelében valamint iskolai játszótereken és piacokon hajtották végre. A kivégzéseket gyakran a a halálraítélt családjának is végig kellett nézni. Az emberi jogvédő szervezet kiemelte, a listájuk még nem végleges.

Észak-Korea

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.