Ugrás a tartalomra
Pixabayy/zh3ao40

Nyolc francia egy életre megemlegeti az idei szilvesztert

2019.01.01
20:46
Forrás
24.hu
Felejthetetlen szilveszteri élményben volt része nyolc embernek a franciaországi Rennes-ben, miután akaratukon kívül 50 méteres magasságban léptek át az újévbe.

Az éjszakai bulizás előtt ugyanis még menni akartak egy kört a városi vidámpark egyik, utasait magasba röpítő gépén, ám az menet közben meghibásodott, a benne ülők – köztük öt kamasz – pedig a levegőben rekedtek. Egyiküket ugyan sikerült helikopterrel kimenteni, de ez nem bizonyult megfelelő módszernek, így a többieket több mint nyolcórás, félelemmel elegy didergés után a tűzoltók hozták le egyenként. Az utolsó pórul járt utas reggel hatkor ért földet, miközben a mentés sebességével elégedetlen hozzátartozók a helyszínen összeverekedtek a vidámpark dolgozóival. 

Franciaország
vidámpark
szilveszter

Most

07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.