Ugrás a tartalomra
Pixabayy/zh3ao40

Nyolc francia egy életre megemlegeti az idei szilvesztert

2019.01.01
20:46
Forrás
24.hu
Felejthetetlen szilveszteri élményben volt része nyolc embernek a franciaországi Rennes-ben, miután akaratukon kívül 50 méteres magasságban léptek át az újévbe.

Az éjszakai bulizás előtt ugyanis még menni akartak egy kört a városi vidámpark egyik, utasait magasba röpítő gépén, ám az menet közben meghibásodott, a benne ülők – köztük öt kamasz – pedig a levegőben rekedtek. Egyiküket ugyan sikerült helikopterrel kimenteni, de ez nem bizonyult megfelelő módszernek, így a többieket több mint nyolcórás, félelemmel elegy didergés után a tűzoltók hozták le egyenként. Az utolsó pórul járt utas reggel hatkor ért földet, miközben a mentés sebességével elégedetlen hozzátartozók a helyszínen összeverekedtek a vidámpark dolgozóival. 

Franciaország
vidámpark
szilveszter

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.