Ugrás a tartalomra
Facebook/Razzie Award

Ők érdemelhetik ki a legrosszabb filmes produkciónak járó díjakat

2023.01.23
13:29
Forrás
index.hu
A Marilyn Monroe életéről szóló Szöszi című film kapta a legtöbb, nyolc jelölést a legrosszabb produkciókat díjazó Arany Málnára.

Egyebek mellett a legrosszabb film, forgatókönyv és rendező kategóriában is jelölték. A legrosszabb film mezőnyében a Szöszi kihívója a Pinokkió, a Good Mourning, A sellő és a Napkirály, valamint a Morbius. Tom Hanks három díjra is esélyes. Kettő Arany Málna-jelölést kapott az Elvisért, a harmadikat pedig a Disney új Pinokkiójában nyújtott alakításáért. A Pinokkió egyébként hat kategóriában esélyes az Arany Málnára. A díjat egy nappal az Oscar-gála előtt, március 11-én osztják ki.

Arany Málna-díj
Arany Málna

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.