Ugrás a tartalomra
Pixabay/moreharmony

Olyan részeg volt egy mozdonyvezető, hogy elfelejtett megállni

2019-01-11
14:55
Forrás
hirado.hu
Részegen vezette egy férfi a Hamburgból Lipcsébe közlekedő gyorsvonatot, és emiatt feltehetően elfelejtett megállni a lutherstadt-wittenbergi állomáson.

A rendőrség a vonat nyomába eredt, majd, amikor az megállt, előállították a vezetőt. Az ellenőrzés folyamán kiderült, majdnem 2,5 ezrelék volt a mozdonyvezető alkoholszintje. A vonat végül egy másik mozdonyvezetővel, 65 perces késéssel érkezett meg a végállomásra, Lipcsébe. A vasúttársaság szóvivője elnézést kért az utasoktól, akiknek kártérítést ígért. Azt is közölte, Németországban zéró tolerancia van érvényben, így a mozdonyvezető engedélyét azonnali hatállyal bevonták.

mozdonyvezető
részeg
Németország

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.