Ugrás a tartalomra
Tajug/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Önkéntes karanténba vonult Vlagyimir Putyin

2020.04.02
12:00
Forrás
hirado.hu
A Kreml közlése szerint az orosz elnök az egyik vidéki rezidenciájáról irányítja a kabinet munkáját.

Kedden ugyanis kiderült, hogy koronavírussal fertőzött az a főorvos, aki a múlt héten végigvezette az orosz államfőt az egyik moszkvai kórházban. A tudósításokból kiderült, hogy Putyin kezet fogott az orvossal, akinek a társaságában több mint fél órát töltött el. A kórház-szemlén részt vevőket rendszeresen tesztelik – közölte a Kreml szóvivője, aki szerint az elnök jól van, és munkatársaitól megfelelő távolságot tartva végzi napi teendőit.

Vlagyimir Putyin
karantén
koronavírus
Kreml

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.