Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Amerikában

2022.08.04
16:37
Forrás
hirado.hu
Ma kezdődik az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciája Dallasban, ahol nyitóbeszédet mond Orbán Viktor.

A magyar miniszterelnök közép európai idő szerint este 9 óra előtt 20 perccel szólal fel. Orbán a tervek szerint arról beszél majd, hogy miként voltak képesek negyedszerre is kétharmados győzelmet aratni a baloldal felett. A rendezvényen a korábbi amerikai elnök, Donald Trump is felszólal, aki birtokán fogadta Orbán Viktort.

Amerika
Orbán Viktor
Donald Trump
Amerikai Konzervatív Unió
Dallas

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.