Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Kamil Zihnioglu

Óriási robbanás Párizs belvárosában

2019-01-12
09:45
2019-01-12
16:18
Forrás
Index.hu
A hatóságok egyértelműen gázrobbanásra utalnak, mivel a járókelők már kora reggel gázszagot éreztek a környéken.

Két halálos áldozata van a szombati párizsi gázrobbanásnak, mindketten tűzoltók. Tíz súlyos sérült van, 37-en pedig könnyebben sérültek meg.

A tűzoltók a francia belügyminiszter szerint hét ember életét mentették meg. A reggel 9 órakor a belvárosban történt detonációban autók és épületek is súlyosan megrongálódtak. Több mint kétszáz tűzoltó, és száz rendőr dolgozik a mentési munkálatokban.

Párizs
robbanás
Franciaország

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.