Ugrás a tartalomra
Tanjug/ Rade Prelić

„Oroszország megérti Szerbia álláspontját, nincsenek elvárásai Belgrád felé”

2022.02.26
13:38
Forrás
Szerbiai RTV
Erről beszélt Alekszandr Bocan-Harcsenkó Oroszország szerbiai nagykövete.

Tiszteletben tartják Szerbia nemzeti érdekeit, és megértik, hogy Szerbia komoly nyomásgyakorlásnak volt kitéve, hogy vezessen be szankciókat Oroszország ellen. Moszkva nem kér semmit cserébe, tudja, hogy az elmúlt időszakban milyen módon fejlődtek a két ország kapcsolatai.

Leszögezte, Oroszország továbbra is folytatná kapcsolatainak fejlesztését Szerbiával, annak mentén, ahogyan arról Aleksandar Vučić és Vlagyimir Putyin korábban megegyeztek.

orosz nagykövet
Alekszandr Bocan-Harcsenkó
orosz-ukrán
haború
Oroszország
Szerbia

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.