Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Összeomlott a lelátó egy gyermekfocimeccsen Oroszországban

2023.05.31
08:22
Forrás
Tanjug, Hirado.hu
Egy nő elhunyt, 26 személy pedig megsebesült, köztük 15 gyerek, amikor beomlott egy lelátó Dél-Oroszországban. Kedden a Rosztov-na-Donu városában egy gyerekfoci-mérkőzésén omlott össze egy lelátó - jelentette be a rosztovi régió kormányzója.

A tájékoztatás szerint heves szél fújt, ezért a nem stabilan álló lelátó eldőlt. A balesetben 26 személy sérült meg, köztük tizenöt gyerek, egy nő pedig a kórházba szállítás közben életét vesztette. Tizenhárom fiatal és két felnőtt kórházi kezelésre szorult -írta a politikus a Telegramon. A sérültek megfelelő kórházi ellátásban részesültek, illetve a helyi polgári védelem a nap folyamán figyelmeztetést adott ki a vihar és az elős széllökések miatt.

Oroszország

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.