Ugrás a tartalomra

Összeverekedtek a kamionsofőrök a rendőrökkel Dovernél

2020.12.23
13:37
Forrás
origo.hu
Fellázadtak a kamionsofőrök az angliai Dover kikötőnél, a feldühödött kamionsofőrök összeverekedtek a rendőrökkel, mert azok nem engedik őket tovább az országból.

A doveri kompkikötő előtti autópályákon hatvan kilométeres kamionsor kanyarog. A tesztelő személyzet ugyan megérkezett a helyszínre, de így is lassú a haladás. Franciaország két nappal ezelőtt lezárta a délkelet-angliai Dover kikötőjét, a mutálódott vírus miatt nem fogadott Nagy-Britanniából érkező teherforgalmat. A feltorlódott kamionok sofőrjei egyre indulatosabbak, mert haza szeretnének jutni karácsonyra. Közülük csak azokat engedik tovább, akik negatív teszttel rendelkeznek. 

Dover
kamionsofőr
rendőr
angli
Franciaország

Most

09:36

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta Magyarország Védelmi Tanácsát a Karmelita kolostorba az Izraelt ért iráni légitámadások következményeinek értékelésére - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.