Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Frank Augstein

Összeverekedtek a kamionsofőrök a rendőrökkel Dovernél

2020.12.23
13:37
Forrás
origo.hu
Fellázadtak a kamionsofőrök az angliai Dover kikötőnél, a feldühödött kamionsofőrök összeverekedtek a rendőrökkel, mert azok nem engedik őket tovább az országból.

A doveri kompkikötő előtti autópályákon hatvan kilométeres kamionsor kanyarog. A tesztelő személyzet ugyan megérkezett a helyszínre, de így is lassú a haladás. Franciaország két nappal ezelőtt lezárta a délkelet-angliai Dover kikötőjét, a mutálódott vírus miatt nem fogadott Nagy-Britanniából érkező teherforgalmat. A feltorlódott kamionok sofőrjei egyre indulatosabbak, mert haza szeretnének jutni karácsonyra. Közülük csak azokat engedik tovább, akik negatív teszttel rendelkeznek. 

Dover
kamionsofőr
rendőr
angli
Franciaország

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.