Ugrás a tartalomra
Virágok a terrortámadás helyszínén
Tanjug/AP/Mark Baker

Ötvenre emelkedett az új-zélandi terrortámadás halálos áldozatainak száma

2019-03-17
07:34
2019-03-17
07:40
Forrás
hirado.hu, MTI
Jelenleg 36 sebesültet ápolnak, kettőnek válságos az állapota.

Korábban 49 halottról szóltak a jelentések, időközben még egy ember meghalt a kórházban – jelentette be Mike Bush rendőrfelügyelő sajtóértekezleten szombaton este.

A rendőrfelügyelő beszámolt arról, hogy a vérengzésnek a 28 éves ausztrál férfi, Brendon Tarrant az egyetlen gyanúsítottja. A nap folyamán még őrizetben volt másik két személynek nincs köze a mecsetek elleni támadásokhoz, az egyiket már szabadon engedték, de a másik ellen vádat emeltek tiltott fegyverviselés miatt.

Új-Zéland
terrortámadás

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.