Ugrás a tartalomra
Robbanás helyszíne
Tanjug/AP Photo/Massoud Hossaini

Pokolgép robbant Kabulban

2018-03-02
08:42
Forrás
hirado.hu
A merényletről eltérő hírek jelentek meg a sajtóban. Hivatalos közleményt az illetékes szervek még nem adtak ki.

Az AFP hírügynökség a belügyminisztériumra hivatkozva azt közölte, hogy külföldi tisztviselők járműve ellen követték el a merényletet, és a robbanásban legalább négy civil megsebesült. A kabuli rendőrség szóvivője azt mondta a dpa hírügynökségnek, hogy a robbanás két nagy épületegyüttes közelében történt, ahol az ENSZ és más nemzetközi szervetek alkalmazottai laknak és dolgoznak. A Tolonews című hírportál úgy értesült a rendőrségtől, hogy öngyilkos merénylet történt. A Reuters egy rendőrségi tisztségviselőt idézve szintén gépkocsiba rejtett pokolgéppel elkövetett öngyilkos merényletről tudósított.

Kabul
pokolgép
robban

Most

10:01, Frissítve: 10:07

Visszatér a nyár

A hét hátralevő részében változékony időjárásra számíthatunk - derül ki a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzéséből.
08:32

Amerika kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok hivatalosan értesítette az ENSZ-főtitkárt, hogy kilép az ENSZ Egészségügyi Világszervezetéből, a WHO-ból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.