Ugrás a tartalomra
Robbanás helyszíne
Tanjug/AP Photo/Massoud Hossaini

Pokolgép robbant Kabulban

2018-03-02
08:42
Forrás
hirado.hu
A merényletről eltérő hírek jelentek meg a sajtóban. Hivatalos közleményt az illetékes szervek még nem adtak ki.

Az AFP hírügynökség a belügyminisztériumra hivatkozva azt közölte, hogy külföldi tisztviselők járműve ellen követték el a merényletet, és a robbanásban legalább négy civil megsebesült. A kabuli rendőrség szóvivője azt mondta a dpa hírügynökségnek, hogy a robbanás két nagy épületegyüttes közelében történt, ahol az ENSZ és más nemzetközi szervetek alkalmazottai laknak és dolgoznak. A Tolonews című hírportál úgy értesült a rendőrségtől, hogy öngyilkos merénylet történt. A Reuters egy rendőrségi tisztségviselőt idézve szintén gépkocsiba rejtett pokolgéppel elkövetett öngyilkos merényletről tudósított.

Kabul
pokolgép
robban

Most

07:09

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.