Ugrás a tartalomra

Problémákat okozott a havazás

2023.01.22
11:26
Forrás
hirado.hu
Ötvenezren maradtak áram nélkül Lengyelország déli részén.

Az erős havazás miatt sok fa rádőlt a villanyvezetékekre, áramkimaradást előidézve a Kis-lengyelországi vajdaság területén. A kárelhárítás folyamatos. A helyi áramszolgáltató szakemberei a nap 24 órájában dolgoznak az áramszolgáltatás visszaállításán. A kimaradás főképp Krakkó, Tarnów, Wadowice és Bocnia térségében okozott komoly fennakadásokat.

havazás
Lengyelország

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.