Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/holzijue

Repülőgépek ütköztek a frankfurti repülőtéren

2019-11-17
18:54
Forrás
origo.hu
A koreai Air Boing 777 repülőgép éppen felszállni készült, ekkor került a korábban már leszállt, másik gép elé és ütköztek össze. Az utasok nem sérültek meg.

A koreai hírügynökség szerint a gép sugárhajtóműjének vízszintes stabilizátora sérült meg, míg a másik, namíbiai repülő szárcsapjában keletkezett kár. Az illetékesek jelenleg is vizsgálják a baleset pontos okát.

repülő
Frankfurt

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.