Ugrás a tartalomra

Robbanás egy törökországi lőszerraktárban

2012.09.06
11:58
Huszonöten meghaltak, négyen megsebesültek, amikor robbanás történt egy törökországi lőszerraktárban
Huszonöten meghaltak, négyen megsebesültek, amikor robbanás történt egy törökországi lőszerraktárban.A török vezérkar az interneten adott tájékoztatást az ország nyugati felén fekvő Afyon városban történtekről. A robbanást követően hatalmas tűz keletkezett, csak nagy erőkkel sikerült eloltani. Számtalan kézigránát repült szét a raktár környékére, azokat a hadsereg tűzszerészei hatástalanítottak.Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a robbanást a kézigránátok raktáránál. A védelmi minisztérium szerint baleset történt. A tárca egyben kizárta, hogy netán a hatóságok által terrorszervezetnek nyilvánított Kurdisztáni Munkáspárt hajtott végre terrortámadást. (MTI)
robbanás
Törökország
lőszerraktár

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.