Ugrás a tartalomra
Pixabay/12019/illusztráció

Robbanás New Yorkban, egy ember meghalt

2022.01.18
22:09
2022.01.18
22:34
Egy ember meghalt és legalább heten megsérültek egy New York-i épületben történt gázrobbanás következtében.

A tűzoltók még oltják a tüzet az összedőlt épületben – közölte a tűzoltóság. 

Sajtóinformációk szerint a tűz a bronxi épületben gázrobbanás után keletkezett. Legalább heten megsérültek, egy 77 éves nő pedig füstmérgezés következtében meghalt. A New York-i rendőrség közlése szerint öt stabil állapotban lévő rendőrt füst belélegzése miatt szállítottak kórházba. Két nő is kórházba került, ők válságos állapotban vannak. 

Rafael Salamanca, a New York-i városi tanács tagja a Twitteren jelentette be, hogy a tűz gázrobbanás miatt keletkezett, és folynak a tűzoltási intézkedések. A bronxi tűz helyszínén számos városi szolgálat segít a robbanás következményeinek helyreállításában.

robbanás
New York
halálos áldozat

Most

17:11, Frissítve: 17:23

Haladnak a korral a magyarkanizsai idősek

Ismét az okostelefon használatát ismertetik a magyarkanizsai időseknek, a helyi Felnőttképzők Regionális Hálózatának szervezésében. A 20 órás képzés alatt az alapoktól sajátíthatják el az okostelefon használatát.
15:19, Frissítve: 16:24

Évadnyitó a muzslyai Petőfiben

Másfél órás műsorral ünnepelték tegnap este 75 éves muzslyai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület évadnyitóját. A szakcsoportok bemutatkozása mellett a 16. évadnyitó rendezvény másik célja az új tagok toborzása volt.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.