Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Sir David Attenborough is megkapta a koronavírus elleni védőoltást

2021-01-12
14:29
Forrás
Sokszínű Vidék
A hírt Attenborough egyik munkatársa erősítette meg.

II. Erzsébet királynő után nem sokkal őt is beoltották koronavírus ellen Nagy-Britanniában, írja az Independent. A 94 éves világhírű természettudós a második veszélyeztetett csoportba tartozik az országban. A lapnak a hírt Attenborough egyik munkatársa erősítette meg.

Attenborough korábban arról beszélt, az oltástól kicsit tart, de hozzátette, ő is tudós, tehát tudja, ez a legmegfelelőbb dolog, amit most tehet.

David Attenborough
vakcina
koronavírus

Most

13:15, Frissítve: 15:31

Egyelőre megmenekült az idei szőlő

Elégedettek a királyhalmi szőlősgazdák a szőlőtőkék állapotával egy héttel a Vince-napi próbametszés után. Az enyhe télnek köszönhetően eddig nem mutatkoztak fagykárok.
13:06, Frissítve: 14:02

Leégett egy családi ház Padén

Tűzeset történt hétfőn a padéi Szervó Mihály utca egyik kis családi házában. A lángok mindent tönkretettek, teljesen lakhatatlanná vált az épület.
12:43

Elhunyt Börcsök Enikő

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 53 évesen, éppen a születésének napján halt meg.

Népszerű

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka.