Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay/niekverlaan)

SMS-ben figyelmeztették a kokainfogyasztókat

2019-10-13
11:52
Forrás
Szerbiai RTV
A londoni rendőrség szöveges üzenetet küldött az albán drogkereskedők kétezer kuncsaftjának. Az üzenetben felajánlják segítségüket és figyelmeztetik az embereket a drogfogyasztás veszélyeire.

A londoni rendőrség 12 albán személyt vett őrizetbe. Az elfogásukkor 1,2 kilogramm kokaint, hamis okmányokat és 20 ezer fontot találtak náluk. A bűnszervezet tagjait 25 és 64 hónap közötti börtönbüntetésre ítélték.

A Times brit napilap cikke szerint a rendőrség az üzenetben megmagyarázza hogyan jutott a telefonszámhoz. Az üzenetben egy link is szerepel, ahol a drogfogyasztók segítséget kérhetnek. A rendőrség adatai szerint az érintettek közül 1939-en kattintottak a hivatkozásra, ebből 1852-en Nagy-Britannia területén.

kokain
drogfogyasztás
Nagy-Britannia

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.