Ugrás a tartalomra
Pixabay

Sztrájkolnak a német légiutas-kísérők

2019-10-21
12:19
Forrás
Origo.hu
Vasárnap járatokat is törölhetnek a munkabeszüntetés miatt.

Délelőtt 11 óra helyett éjfélig fog sztrájkolni vasárnap a német légiutas-kísérők független szakszervezete. A sztrájk 60 ezernél is több utazó számára jelenthet problémát. A müncheni nemzetközi repülőtéren tíz járatot kellett törölni, a Germanwings, az Eurowings, a Cityline és a SunExpress légitársaságok vasárnap igyekeznek olyan munkatársakkal dolgozni, akik nem tartoznak a szakszervezethez. 2015 novemberében egyhetes munkabeszüntetést tartott a cég, akkor 4700 járat törlésére volt szükség.

sztrájk
Németország
légiutas-kísérő
munkabeszüntetés
járatok törlése

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.