Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Kyodo News/Yohei Kanasahi

Több halottja van a Japánban tomboló Hagibisz tájfunnak

2019-10-13
09:21
2019-10-13
13:41
Forrás
MTI
Az eddigi sajtóértesülések szerint 23 ember vesztette életét a Japánban tomboló tájfun következtében. Több mint 140 sérültről érkezett bejelentés.

Mintegy félmillió háztartás maradt áram nélkül Tokióban. A hatóságok 7 millió embert szólítottak fel arra, hogy hagyják el lakóhelyüket. A folyók megáradtak. Szombaton leállt a vasúti közlekedés. A tokiói pályaudvarokat is elárasztotta a víz. A repterek is bezártak a főváros környékén szombaton. Több mint ezer járatot töröltek, és a metró sem jár a japán fővárosban. Mára valamelyest normalizálódott a légi és a vasúti közlekedés. Több járatot is elindítottak.

Hagibisz
tájfun
Japán

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.