Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Andrew Kasuku

Több mint 200 áldozata van már a két napja történt tanzániai kompbalesetnek

2018-09-22
19:17
2018-09-22
21:38
Forrás
Euronews
Az Euronews cikke szerint azonban túlélőt is találtak a Viktória-tavon felborult hajón: egy férfi bezárta magát egy kis kabinba, ahol egy légbuborék alakult ki. Búvárok találtak rá.

Noha a hajó hivatalosan csak 100 embert szállíthatott volna, akár háromszázan is lehettek a fedélzetén. Már csak néhány méterre volt a parttól, amikor felborult.

Az Euronews cikke szerint azonban túlélőt is találtak a Viktória-tavon felborult hajón: egy férfi bezárta magát egy kis kabinba, ahol egy légbuborék alakult ki. Búvárok találtak rá, jelenleg súlyos állapotban van.

Tanzánia miniszterelnöke pénteken azt javasolta, hogy a komp menedzsmentjét tartóztassák le, illetve négy napos nemzeti gyászt hirdetett. A Viktória-tó Afrika legnagyobb tava, Tanzánia, Kenya és Uganda osztozik rajta.

Tanzánia
kompbaleset
Viktória-tó

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.