Ugrás a tartalomra

Több mint száz feltételezett embercsempészt vettek őrizetbe Európa-szerte

2017-06-19
20:46
2017-10-03
10:21
Mintegy százharminc feltételezett embercsempészt vettek őrizetbe huszonhat ország bűnüldöző hatóságai Európa-szerte - jelentette be hétfőn az európai rendőrségi együttműködési szervezet, az Europol
Mintegy százharminc feltételezett embercsempészt vettek őrizetbe huszonhat ország bűnüldöző hatóságai Európa-szerte - jelentette be hétfőn az európai rendőrségi együttműködési szervezet, az Europol.A májusban indított, egy héten át tartó művelet során körülbelül 22 ezer embert és hatezer járművet ellenőriztek közel háromezer helyszínen. A feltételezett embercsempészeknek nagyjából 220 lehetséges áldozatát azonosították. Az akció nyomán megszerzett információk alapján több mint negyven új nyomozás indult. (MTI)
embercsempész
Europol
rendőr

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű