Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Zabed Hasnain Chowdhury

Több tucat halott egy bangladesi tűzvészben

2019-02-21
14:23
2019-02-21
14:30
Forrás
Euronews
Legkevesebb 78 ember vesztette életét egy bangladesi tűzvészben.

Forrás: Tanjug/AP/Mahmud Hossain Opu

A dél-ázsiai ország fővárosa, Dakka óvárosának egyik negyedében szerdán éjszaka ütött ki a tűz egy négyemeletes épületben, ahonnan továbbiakra is átterjedt. A tűz idején közlekedési dugó volt, ezért sokan nem tudtak elmenekülni a szűk sikátorokkal tagolt, épületekkel zsúfolt környékről. A lángokat csütörtök reggelre, kilenc órányi megfeszített munkával sikerült megfékezniük a tűzoltóknak, de így is félő, hogy a halottak száma emelkedni fog, mert sokan az épületekben rekedtek. A tűz eloltásán mintegy kétszáz tűzoltó dolgozik, a halottak mellett mintegy ötvenen szenvedtek különböző sérüléseket.

Forrás: Tanjug/AP/Rehman Asad

A lángokat csütörtök reggelre, kilenc órányi megfeszített munkával sikerült megfékezniük a tűzoltóknak, de így is félő, hogy a halottak száma emelkedni fog, mert sokan az épületekben rekedtek. A tűz eloltásán mintegy kétszáz tűzoltó dolgozik, a halottak mellett mintegy ötvenen szenvedtek különböző sérüléseket.

Banglades

Most

22:43, Frissítve: 22:48

Ezüstérmes a kardozó Szatmári András

A budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtöki fináléjában a dél-koreai Oh Szang Uk 15-12-re győzött, ezzel övé lett az aranyérem.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.