Ugrás a tartalomra
Tanjug/Satellite image ©2021 Maxar Technologies via AP

Török erdőtüzek - Biztonságban vannak a szerbiai turisták

2021.07.31
07:53
2021.07.31
08:00
Forrás
Szerbiai RTV
Erdőtüzek pusztítanak Törökországban a szerbiaiak körében is népszerű üdülőhelyeken - az ott tartózkodók biztonságban vannak - nyilatkozta a szerb idegenforgalmi miniszter, Tatjana Matić.
Tanjug/Satellite image ©2021 Maxar Technologies via AP

A szerb közmédiának elmondta, az utazási irodák, amelyeknek csoportjai Antalya, Marmaris, vagy Bodrum környékén tartózkodnak, folyamatosan kapcsolatban vannak az illetékes török, illetve a szerb szervekkel. Ezeken a területeken megközelítőleg 41 tűzgóc alakult ki. Ahol a lángok a turistákat veszélyeztették, ott hoteleket is kiürítettek a hatóságok, ez pedig szerbiai állampolgárokat is érintett. Őket más szálláshelyekre szállították át. 

Tanjug/AP Photo
Törökország
erdőtűz
turista

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.