Ugrás a tartalomra

Török puccskísérlet - Több mint 12 ezer rendőrt függesztettek fel

2016-10-04
08:54
12 800 rendőrt függesztettek fel Törökországban a július 15-ei puccskísérlet utáni tisztogatás során - áll a török rendőr-főkapitányság közleményében
12 800 rendőrt függesztettek fel Törökországban a július 15-ei puccskísérlet utáni tisztogatás során - áll a török rendőr-főkapitányság közleményében. Az országban összesen 250 ezer rendfenntartó van állásban. Azok a személyek, akiket bűnösnek találnak, soha többé nem dolgozhatnak rendőrként. Ezzel az intézkedéssel párhuzamosan a belügyminisztériumból is elbocsátottak 37 embert. Jogvédő szervezetek szerint Erdogan török elnök ürügyként arra használja a puccskísérletet, hogy az elhallgattassa a másként gondolkodókat. (MTI)
Törökország
rendőrök
puccskísérlet
Erdogan
felfüggesztés

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.