Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Ronald Zak

További két hétig meghosszabbította a beutazási korlátozásokat Ausztria

2021.01.10
13:54
Forrás
Szerbiai RTV
Január 24-éig hosszabbította meg Ausztria a beutazási korlátozásokat.

Aki be akar utazni Ausztria területére, annak 10 napos karanténba kell vonulnia, és csak a karantén 5. napján teszteltetheti magát.

Az osztrák kormány elsődleges intézkedése szerint ez január 10-éig lett volna érvényben, felölelve ezzel az ortodox karácsonyt is. Később a kijárási tilalomhoz igazodva a beutazási korlátozást is meghosszabbították január 18-áig.

Miután a 24 órás kijárási tilalmat ismét meghosszabbították január 24-ig, az országba való beutazási szabályok is eddig a napig lesznek érvényben.

Ausztria
szigorítás
beutazási korlátozás
koronavírus

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 12:00

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.