Ugrás a tartalomra
Pixabay

Továbbra sem léphetnek be a szerbiai állampolgárok Görögországba

2020.09.16
11:12
2020.09.16
13:40
Forrás
Tanjug
A tengerparti ország úgy döntött, szeptember 30-ig kitolja a korlátozás hatályát.

Már napok óta zajlott a találgatás, hogy a görögök beengedik-e a harmadik országbeli állampolgárokat, most végül megszületett a hivatalos döntés, és az eddigi korlátozás hatályát kitolták szeptember 30-ig.

Görögország egyébként a legközkedveltebb üdülőhely a szerbiai turisták körében.

Az idei nyáron egy rövidebb időszakot leszámítva egyébként korlátozott volt a beutazás Görögországba a koronavírus-járvány miatt.

Görögország
beutazás
beutazási korlátozás
határátlépés
nyaralás

Most

17:32, Frissítve: 17:41

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.