Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Túlzásba vitték a diadalmámort - VIDEÓ

2022.12.11
14:30
Forrás
hirado.hu
Utcai harcok alakultak ki Párizsban, miután a francia és a marokkói szurkolók is csapatuk továbbjutását ünnepelték a katari foci-vb-n, a rendőrök könnygázzal oszlatták szét a randalírozó tömeget.

De nemcsak a francia fővárosban, hanem például Londonban, Brüsszelben és Madridban is tömegek éltették Marokkót, amely Portugália legyőzésével első afrikai országként elődöntőt játszhat a világbajnokságon.

Hollandiában és Belgiumban ismét több tucatnyi embert vettek őrizetbe a Marokkó-Portugália meccs után. Sajtóértesülések szerint Rotterdamban a rohamrendőrségnek és lovasrendőröknek is be kellett avatkozniuk a tömeg feloszlatására.

Amszterdamban több helyen is zavargások voltak. A randalírozók petárdákat dobáltak, autókon táncoltak és kövekkel hajigálták a rendőröket.

foci-vb
Párizs
Franciaország
Marokkó

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.